۱۱ مورد از کات و برش های ضروری در تدوین فیلم از جامپ کات گرفته تا مونتاژ

۱۱ مورد از برش های ضروری در تدوین فیلم. از جامپ کات گرفته تا مونتاژ
بعد از اتمام عملیات فیلمبرداری، شما می توانید فیلم خامی را که ضبط کرده اید، در اتاق تدوین، به یک فیلم منسجم شده ی طولانی یا کوتاه سینمایی تبدیل کنید. مرحله تدوین یکی از مراحل مهم پس از تولید در فیلمسازی است. این مرحله ممکن است وقت گیر و چالش برانگیز باشد و خود شامل مراحل شکل دهی و اصلاح است که برای اجرایی کردن دیدگاه کارگردان به کار می روند.
۱۱ نوع از انواع برش ها در فیلم
تکنیک های زیادی برای برش و تدوین فیلم وجود دارد، که تدوین گران از آن ها برای ساخت فیلم های تلویزیونی یا سینمایی استفاده می کنند.
۱. hard cut
این نوع کات زدن فیلم که به عنوان کات کردن استاندارد نیز شناخته می شود، یک کلیپ را از کلیپ دیگر برش داده و یک نوع تدوین ملایم، بدون استفاده از ترنزیشن به وجود می آورد. تدوین گران از انواعی از هارد کات ها در طول ویرایش استفاده می کنند، زیرا استفاده از یک هارد کات مشخص می تواند برای مخاطبان خسته کننده باشد.
۲. jump cut
یک تکنیک است که برای برش دادن میان دو تصویر از یک سکانس استفاده می شود. در این تصویر ها مکان دوربین ثابت است ( یا به ندرت تغییر می کند)، اما سوژه ها حرکت می کنند و حالت پرش میان فریم ها ایجاد می شود . برای درک بهتر این نکته را درنظر بگیرید که از جامپ کات برای نشان دادن تاثیر زمان بر سوژه ها و صحنه های مختلف استفاده می شود.
۳. match cut
متچ کات یک ترانزیشن ویرایشی است که در آن عناصر در انتهای یک صحنه به صورت بصری یا شنیداری، با عناصر آغازین صحنه بعدی تطابق پیدا می کنند.
۴. Split edits
اسپلیت ادیت، یک تکنیک ویرایشی است که در آن صدا ها یا تصویر ها، در زمان های مختلفی انتقال داده می شوند. مثلا صدای یک ویدیو نسبت به تصویرش مقدم تر می آید یا بالعکس. تدوین گران از این تکنیک برای چسباندن، صحنه ها ، ری اکشن شات ها و دیالوگ ها به یکدیگر استفاده می کنند.
۵. J-cut
این نوع برش یکی از انواع اسپلیت ادیت است که در آن تصویر یک صحنه نسبت به صدای متناسب با آن، زودتر پخش می شود.
۶. L-cut
این نوع برش نیز یکی از انواع اسپلیت ادیت است که درآن صدای یک صحنه خاص به قبل از تصویر آن صحنه انتقال پیدا می کند.
۷. Cut-ins
این تکنیک با ارائه ی یک صحنه ی کلوز آپ یا یک دید دقیق تر، سعی در نشان دادن یک قسمت خاص از صحنه را دارد. کات این ها می توانند اثر گذاری صحنه ها را برای مخاطب زیاد کنند و درک آن ها را از صحنه ها، بالاتر ببرند. همچنین می توانند به فیلم انسجام و ملایمت ببخشند.
۸. Montage
مونتاژ یک تکنیک ویرایشی است که در آن یکسری از تصاویر یا کلیپ ها به یک سکانس منسجم تبدیل میشوند تا اغلب با موسیقی در نظر گرفته شده برای سکانس، تطابق پیدا کنند. سکانس های مونتاژ شده اغلب به گذر زمان در فیلم یا چندین رویداد همزمان دلالت دارند و به وسیله ی آن ها، مخاطبان در زمان کمی به اطلاعات زیادی درباره خط داستانی فیلم دسترسی پیدا می کنند.
۹. Cross-cut
کراس کات به عنوان ادیت موازی نیز شناخته می شود. از این روش برای کات زدن میان اتفاقاتی که در یک زمان مشخص و اغلب در یک صحنه اتفاق می افتند، استفاده می شوند. تدوین گران از این روش برای نشان دادن چندین صحنه که به طور همزمان در حال اتفاق افتادن هستند استفاده می کنند.
۱۰. The cutaway
روشی است که در آن یک صحنه، درون یک برش مداومی که ایجاد کرده ایم وارد می شود، که گاهی اوقات به صحنه ی اصلی بعدی نیز می تواند مربوط باشد. این نوع ویرایش باعث می شود مخاطبن از اتفاقاتی که در خارج از صحنه ی در حال جریان، رخ می دهند ، باخبر شوند و به یک دید و مفهوم جدید درباره فیلم دست پیدا کنند یا اینکه برای آن ها لحظات کمدی بخصوصی ایجاد می کنند.
۱۱. Smash cut
این نوع برش شامل یک برش سریع و غیر منتظره از از یک صحنه به صحنه دیگر است. این نوع برش در لحظاتی که انتظارش را نداریم اتفاق می افتد، حتی ممکن است گفتگوی یک شخصیت فیلم را از وسط قطع کند. اسماش کات برای نشان دادن تضاد بین لحن ها میان صحنه های مختلف، اتمام یک صحنه به طور رمز آلود یا اضافه کردن کنایه های طنز آمیز به فیلم، بسیار عالی عمل می کند.
دیدگاهتان را بنویسید